Розділ Суспільство

Мешканці села Микулин самі ремонтували дорогу

2 березня усі небайдужі мешканці села Микулин взяли в руки ломи, лопати та молоти й рушили проводити ремонт дорожнього покриття. Збиратись почали 0 9:00 а вже до 11:00 ремонтували дорогу декілька десятків людей. Про це повідомили на сторінці Гриців.інфо.

Алгоритм дій був простий, максимально “квадратно” вибрати із вибоїни все зайве, закласти пустку цеглою, а щілини засипати мучкою.

Ніхто не приховував свого невдоволення тим, що доводиться самотужки латати дорожнє покриття. Хтось лаяв прем'єра, хтось президента, хтось був незадоволений тим, що керівництво ОТГ не допомогло, від слова “зовсім”.

Приїздив, в Гриців до голови громади, попросив допомоги та дозволу на проведення ремонту, сказала “Нащо воно тобі треба? Тобі за це платять?”, тому доводиться робити самим, та ще й, до всього, оштрафувати можуть”

Цеглу привезли із дому, хтось кіньми, хтось тракторцем, а хтось в причепі на машині. Мучки накопали у кар’єрі, лопати, ломи, молоти - свої. Працювали дружно, не поспішаючи, але рук вистачало, тому робота робилась швидко. Ямка за ямкою - дорога рівнялась.

В понеділок 4 березня кореспондент Гриців.інфо відвідав Грицівську селищну раду, щоб отримати коментар стосовно відмови в допомозі. Заступник голови селищної ради Семенюк Юрій запевняє, що не отримував письмового звернення від мешканців села Микулин, а хто, до кого звертався усно, він не знає. Про сам ремонт він також чує вперше.

Останнє редагування 06 березня 2019, 21:39

Відео

0
репостів
0
репостів