Версія для друку
Розділ Суспільство

Майбутні медики організували толоку

Автор 12 вересня 2018, 16:54

У вівторок, 11 вересня студенти медичного училища прибрали спортивний майданчик, що знаходиться у Шепетівці за адресою Проспект Миру, 12а. Про це повідомив відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради.

Це прибирання не було запланованою акцією, просто дорогою до навчального закладу студенти та їхні куратори помітили, що на майданчику з’явилося багато сміття та пляшок.

Дуже прикро, що місце призначене для спортивного дозвілля шепетівчан приваблює любителів вживати там алкоголь та смітити.

Отож майбутні медики з власної ініціативи організували толоку, прибрали сміття  та привели спортмайданчик у належний стан. Адже тільки власним прикладом можна формувати культуру поведінки та шанобливе ставлення до світу, що нас оточує.

Усі ми прагнемо жити за європейськими стандартами, тому важливо зрозуміти, що розпиття алкогольних напоїв у громадських місцях є недопустимими. А прибрати за собою після відпочинку має стати нормою для кожного українця.

А ми, в свою чергу, дякуємо усім учасникам толоки, які виявилися небайдужими до цієї проблеми.


Реклама:  Навіть така консервативна сфера діяльності як будівництво іноді дарує цікаві та прості технологічні нововведення. Українські розробники представили рухомі бетононасоси betononasos.com.ua/page/18/ - рішення для невеличких будівництв, яке не має аналогів в Україні.  Головною перевагою таких насосів на базі шассі ТАТА є мобільність, економічність та маневрові можливості. Ще більшої економічністі можна досягти якщо не купувати подібний бетононасос, а взяти його в оренду, що і пропонує наш сайт. Ми приймаємо замовлення цілодобово у будь який день року. В нашому автопарку знаходиться 30 бетононасосів, тому вам точно не доведеться довго очікувати замовлений технічний транспорт. Оплата погодинна, а всі витрати на доставку агрегату вам на будівництво, ми беремо на себе. Також постійним клієнтам ми пропонуємо гнучку шкалу знижок та спеціальні пропозиції.

Останнє редагування 12 вересня 2018, 17:08