Четвер, 21 липня 2022 — Сайт міста Шепетівка

У квітні громада села Голики, що у Шепетівському районі, прощалася із захисником України Погорільчуком Віталієм Сергійовичем, а днями отримано страшну звістку про смерть його рідного брата. Про це повідомили у пресслужбі Славутського МВК.

Від початку великомасштабної війни Ольга (ім'я змінене) пережила не лише окупацію рідного міста на Луганщині, але й особисту трагедію – втрату новонародженої доньки. Рятуючись від війни, молода жінка знайшла прихисток на Хмельниччині, в Шепетівці.

21 липня шепетівські рятувальники разом із працівниками Шепетівського районного спеціалізованого лісокомунального підприємства провели рейд щодо недопущення пожеж в природних екосистемах лісів та торфовищ на території Шепетівського району. Було виявлено одного порушника.

Завтра 22 липня о 10:00 у великій залі виконкому відбудуться громадські обговорення на тему стихійної торгівлі на тротуарі по вулиці Героїв Небесної Сотні навпроти КП "Шепетівський ринок". Про це на своїй сторінці повідомив шепетівський міський голова Віталій Бузиль.

На Шепетівщині нетверезі молодики на автомобілі врізались в електроопору — поліцейські задокументували одразу два адміністративних правопорушення. Під час перевірки жителя Івано-Франківщини, який перебував за кермом, «Драгер» показав 1,25 проміле, що більше як у 5 разів перевищує допустиму норму.

Офіційний курс гривні до долара НБУ підвищив на 25%
Розділ Бізнес

НБУ зафіксував офіційний курс гривні до долара США на новому рівні та вжив низку додаткових заходів для збалансування валютного ринку та підтримання стійкості економіки в умовах війни.

Розпочалася сто сорок восьма доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 21 липня.

0
репостів
0
репостів