П'ятниця, 17 червня 2022 — Сайт міста Шепетівка

З 6 по 10 червня 2022 року вихованці гуртка «Декоративне птахівництво» Шепетівського міського ЦЕНТУМ брали участь у Всеукраїнському зльоті юних дослідників-природознавців, організованого Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді.

Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про запровадження візового режиму з росією після 1 липня. Про це повідомив премʼєр-міністр Денис Шмигаль.

У Шепетівці “зірковий десант” підіймав бойовий дух наших бійців
Розділ Культура

Українська творчість мотивує, додає сили і позитивного настрою. Тож аби підняти бойовий дух та підтримати військових, впродовж тижня у різних куточках Хмельниччини було проведено 5 концертних програм для бійців, що дислокуються в області. Одна з них відбулася у Шепетівському міському будинку культури.

Одна з найбільших світових криптобірж Binance виділила 1,2 млн доларів на допомогу українцям зі статусом внутрішньо переміщених осіб. Це одне з найбільших пожертвувань для України від приватної компанії.

У Шепетівці привітали дільничних офіцерів поліції з професійним святом
Розділ Події

18 червня в Україні традиційно відзначається День дільничного офіцера поліції. Напередодні цієї дати очільник поліції Шепетівщини Анатолій Чубенко, представники місцевої влади та органів самоврядування відзначили кращих дільничних м. Шепетівки.

Розпочалася сто чотирнадцята доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. На Волинському та Поліському напрямках основні зусилля підрозділи збройних сил республіки білорусь зосереджують на веденні розвідки, інженерному обладнані позицій та охороні державного кордону.

0
репостів
0
репостів