Четвер, 16 червня 2022 — Сайт міста Шепетівка
Для дітей у Шепетівці організували «День літніх спортивних розваг»
Розділ Спорт

Сьогодні, 16 червня о 15:00 на стадіоні «Локомотив» відділом у справах сім'ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради спільно з Шепетівським міським центром фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" було організовано спортивно розважальний захід «День літніх спортивних розваг».

На рівні Президента та Уряду проводиться ряд заходів, щоб встановити осіб - жителів нашої області, з якими втрачено зв'язок, або які зникли безвісти. Про це у вечірньому відеозверненні повідомив начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

16 червня, напередодні Дня медичного працівника, у КНП "Шепетівська багатопрофільна лікарня" відбулось урочисте відзначення медпрацівників. Про це розповіли у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Представники Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області взяли участь у спільній нараді з профільним заступником Хмельницької обласної військової адміністрації, керівником Департаменту освіти, науки, молоді та спорту області і керівниками управлінь відділів освіти у тергромадах. Одне з основних питань порядку денного — облаштування та перевірка укриттів у школах, вишах та дитсадках, а також — організація оповіщення у навчальних закладах і перевірка протипожежної безпеки на місцях. Адже, очний процес з 1 вересня розпочнеться лише у тих навчальних закладах, де є належні укриття.

На Хмельниччині запроваджено мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту
Розділ Культура

Вчора, 15 червня відбулось пленарне засідання одинадцятої сесії Хмельницької обласної ради. У засіданні взяли участь 58 депутатів. Обласні обранці розглянули 26 питань порядку денного та прийняли 25 рішень.

15 червня державну нагороду матері Героя Людмилі Гулькевич вручив начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій. Про це повідомили у пресслужбі Хмельницької ОВА.

Розпочалася сто тринадцята доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. На Волинському та Поліському напрямках, в рамках перевірки бойової готовності, в одній з механізованих бригад республіки білорусь відпрацьовано розгортання пунктів прийому мобілізаційних ресурсів з практичним прийомом військовозобов’язаних.

0
репостів
0
репостів