П'ятниця, 10 червня 2022 — Сайт міста Шепетівка
Уряд схвалив законопроект про розмитнення авто в Дії
Розділ Бізнес

Уряд схвалив законопроект, який передбачає розмитнення авто в Дії. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль. Найближчим часом Кабмін передасть документ на розгляд Верховної Ради.

ПриватБанк не працюватиме вночі 12 червня
Розділ Бізнес

Найбільший український банк ПриватБанк попереджає користувачів, що вночі 12 червня користувачам не будуть доступні послуги через фірмовий застосунок чи його вебверсію. Прогнозований час проведення технічних робіт з опівночі до 5-ї ранку.

У той час, коли наша країна веде запеклі бої з агресором та відстоює свої території, сервісні центри МВС продовжують відновлювати роботу своїх центрів та свої потужності. Відтак, 9 червня, сервісні центри МВС поновили роботу функціонала онлайн-запису до електронної черги. Онлайн-запис дозволяє заощадити час клієнтів і надає можливість раціонально його спланувати.

У Шепетівці продовжують психологічно підтримувати дітей через спорт
Розділ Спорт

У Шепетівській міській територіальній громаді вже другий тиждень триває реалізація спільного проєкту Міністерства освіти і науки України та ЮНІСЕФ - «ПОРУЧ», що через спорт надає психологічну підтримку і відновлення дітей та молоді, які постраждали від війни.

88 батальйон територіальної оборони відзначив річницю з дня створення
Розділ Події

88 батальйон територіальної оборони відзначив річницю з дня створення. Привітали бійців батальйону перший заступник голови ОВА Сергій Тюрін, голова Хмельницької РВА Анатолій Катеренчук, голова Шепетівської РВА Олексій Глушаков та командир окремої бригади ЗСУ, полковник Валентин Бігус.

Розпочалася сто сьома доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. На Волинському та Поліському напрямках підтверджено залучення до охорони кордону у Гомельській області підрозділів спеціальної бригади внутрішніх військ міністерства внутрішніх справ республіки білорусь.

0
репостів
0
репостів