П'ятниця, 01 квітня 2022 — Сайт міста Шепетівка

У 2019 році зловмисника було засуджено Хмельницьким районним судом до 8 років позбавлення волі. Чоловік намагався уникнути відповідальності і тривалий час оскаржував вирок. Втім, органи феміди не змінили рішення суду першої інстанції. Тоді зловмисник почав переховуватися.

У Грицеві попрощались із Новіцьким Павлом Івановичем
Розділ Події

Сьогодні, 1 квітня 2022року, до Грицівської громади у смт Гриців привезли тіло загиблого на Сході України військовослужбовця Павла Івановича Новіцького, 05.03.1971 року народження. Прощання відбулося в його рідному селищі Гриців, де люди утворили «живий коридор пам’яті» аби віддати шану і повагу захиснику.

З сьогоднішнього дня комендантська година на території області діятиме з 22.00 до 6.00. Про це та ситуацію в області станом на 1 квітня розповів начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

Держпродспоживслужба опублікувала результати моніторингу цін на Шепетівщині
Розділ Бізнес

Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області постійно здійснює моніторинг цін на соціально значимі продукти харчування. З метою донесення до громадськості інформації про проведену роботу, управління опублікуавало ціни роздрібної торгівлі області, в тому числі Шепетівщини.

Під час дії воєнного стану скасовуються певні обмеження «сезону тиші». Про це повідомило Державне агентство лісових ресурсів України.

Упродовж першого місяця широкомасштабного вторгнення росіян в Україну фахівцям вибухотехнічної служби Головного управління Національної поліції Хмельницької області доводилося щоденно здійснювати по 5-6 службових виїздів за добу з метою перевірки повідомлень про підозрілі та потенційно вибухонебезпечні предмети. Загалом за це період вони провели майже дві сотні оглядів підозрілих предметів та обстежень важливих об’єктів інфраструктури області.

На початок З7-го дня війни ситуація на Хмельниччині контрольована. Наша область продовжує допомагати і підтримувати регіони, де тривають активні бойові дії, а також військових. Про це в ранковому відеозверненні повідомив начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

В Шепетівці розгортає діяльність переміщене підприємство з Києва
Розділ Бізнес

Вже декілька днів у Шепетівці розгортає свою діяльність ТОВ «ТПК« ВСВ-ГРУП». Компанія має широкий виробничий асортимент, але серед основного в каталозі вказано сміттєві баки, пластикова тара, техніка та стелажі для складів, стрічкові ПВХ завіси, шлагбауми й паркування, автоматичні ворота.

Розпочалася тридцять сьома доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 1 квітня.

Вчора, 31 березня, до колективу ДП «Шепетівський лісгосп» завітали несподівані гості - подружжя, актори Національного академічного драматичного театру ім. І. Франка Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв.

0
репостів
0
репостів