Понеділок, 07 березня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Війська Російської Федерації знову намагалися обстріляти територію Хмельницької області. Про це ввечері 7 березня повідомив начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

Сьогодні силовики подарували квіти шепетівським жінкам за 12 днів захисту від загрози з повітря, розселення біженців, гарячої їжі бійцям, гостинців на передову, підтримку та єдність. Про це повідомили у Шепетівській міській раді.

Кабінет Міністрів ухвалив рішення, яке дозволяє обласним військовим адміністраціям спільно з Нацполіцією та Держлікслужбою здійснювати контроль за цінами на соціально значущі продукти харчування, ліки та паливо. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль у відеозверненні 7 березня.

12 день війни. Ніч на Хмельниччині минула спокійно. Про це повідомив під час ранкового брифінгу начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

Київстар, Vodafone та lifecell об’єдналися для запуску національного роумінгу
Розділ Бізнес

Мобільні оператори «Київстар», Vodafone та lifecell разом Мініцифрою, ДССЗІ, НКЕК України та «Телас» оголосили про запуск національного роумінгу в Україні. Це означає, що абоненти зможуть перемикатися на мережу інших операторів, якщо немає можливості використовувати сигнал свого мобільного оператора.

Зеленський оголосив про звільнення бізнесу від сплати низки податків на час воєнного стану
Розділ Бізнес

Президент України Володимир Зеленський заявив, що уряд розробив план підтримки бізнесу на час війни, який звільняє від сплати низки податків на період воєнного стану і мінімум на рік після його завершення.

Перш ніж будь-що запостити, глибоко вдихніть і спробуйте зрозуміти, якого результату ви можете досягнути цим постом. Прочитайте уважно класифікацію нижче, можливо ви зараз робите велику помилку, яка допоможе ворогу.

У більшості регіонів України ніч на 7 березня була тихою. Російські війська обстріляли цивільні об’єкти в Житомирській області й атакувала Чернігів, водночас ЗСУ змогли звільнити від окупантів Чугуїв Харківської області.

0
репостів
0
репостів