Субота, 05 березня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Шепетівський районний відділ ДУ "Хмельницький ОЦКПХ МОЗ України" повідомляє. Протягом останніх годин серед населення ширяться панічні настрої щодо начебто перевищення рівнів радіаційного фону на тлі подій на Запорізькій АЕС. Шепетівський районний відділ Державної установи "Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України" ретельно моні торить дані показники.

Шепетівська міська рада просить НАТО закрити небо над Україною
Розділ Події

Згідно розпорядження від 5 березня 2022 року, та на підтримку Президента України Володимира Зеленського, міський голова Шепетівки скликав XXIII позачергову сесія міської ради. Про це Віталій Бузиль розповів у себе на сторінці.

У Шепетівку прибула гуманітарна допомога, яку зібрали мешканці хорватського міста Загреб на заклик шепетівчанки Аліни. У вантажі: необхідні ліки, дитяче харчування, засоби першої необхідності та малюнки на підтримку українців.

Сьогодні про ситуацію в Хмельницькій області у зв’язку з російським вторгненням в Україну під час брифінгу розповіли начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій та голова обласної ради Віолета Лабазюк.

0
репостів
0
репостів