Неділя, 27 березня 2022 — Сайт міста Шепетівка
На Шепетівщині активно триває посівна
Розділ Бізнес

На Шепетівщині продовжується весняна посівна. Наші аграрії у надскладних умовах намагаються проводити весняну посівну кампанію, адже на їхніх плечах не тільки продовольча безпека України, а й всього світу. Про це повідомив начальник Шепетівської районної військової адміністрації Катеренчук Анатолій.

Набув чинності Закон «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану»
Розділ Бізнес

Набув чинності Закон «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» від 15.03.2022 № 2136-ІХ, опублікований у "Голосі України". Детальні роз’яснення та коментарі від Міністерства економіки України стануть в пригоді всім, хто працює і наймає на роботу в умовах воєнного стану. У статті відповіді на питання: як укласти трудовий договір в умовах воєнного стану, як розірвати договір з ініціативи роботодавця чи працівника, робота в нічний час, залучення певних категорій громадян та багато іншої важливої інформації для HR-спеціалістів, власників бізнесу, найманих працівників. 

Про перерахунок пенсій особам, які досягли 75-річного віку та старшим
Розділ Бізнес

Фахівці ГУ Пенсійного фонду у Хмельницькій області роз’яснюють особливості перерахунку пенсій особам, які досягли 75-річного віку та старшим в запитаннях і відповідях.

Вчора, 26 березня на території Грицівської ТГ рятувальниками спільно із поліцією було затримано двох паліїв сухої рослинності, на яких було складено адміністративний протокол за статтею 77-1 КУпАП та проведена бесіда щодо спалювання сухої рослиності у пожежо небезпечний переріод. Цього ж дня на території Улашанівської та Ганнопільської ОТГ рятувальниками спільно із поліцією було затримано ще трьох паліїв сухої трави, на яких було складено адміністративні протоколи.

Тридцять другий день героїчного спротиву українського народу російському військовому наступу триває. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 27 березня.

0
репостів
0
репостів