Середа, 16 березня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Шепетівська міська влада створила «Пам’ятку для тимчасово внутрішньо переміщених осіб», у якій зібрана необхідна інформація для тих, хто прибув з територій, де відбуваються бойові дії до шепетівської громади.

14 березня на сайті Хмельницької обласної військової адміністрації з'явився новий наказ щодо заборони торгівлі алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі. Він упорядкував питання із слабоалькогольними напоями, в тому числі пива.

Погожі дні дали можливість почати роботу комунальних підприємств у напрямку прибирання міста. Міський голова звернувся до підприємців, керівників підприємств, мешканців багатоквартирних будинків з проханням привести до ладу території проживання та місця роботи.

 Про ситуацію в області станом на ранок 16 березня розповів на брифінгу начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

Розпочалася двадцять перша доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Міністерство оборони України опублікувало оперативну інформацію станом на ранок 16 березня.

0
репостів
0
репостів