Неділя, 13 березня 2022 — Сайт міста Шепетівка

11 березня 2022 року у боях з російськими загарбниками на Київщині загинув мешканець Грицівської громади Васіч Cергій Вікторович. Про це повідомили в Грицівській селищній раді.

Триває вісімнадцята доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Генштабу опублікував оперативну інформація від станом на 12.00.

Аграрії Шепетівщини радились як працювати незважаючи на військові дії
Розділ Бізнес

12 березня, у приміщенні Шепетівської районної ради відбулась нарада із представниками агроформувань Шепетівського району, під час якої обговорили питання підготовки та проведення комплексу весняно-польових робіт у 2022 році. Про це повідомив голова Шепетівьскої РВА Анатолій Катеренчук.

Заступник міського голови Віталій Янушевський повідомив на своїй сторінці Facebook про відновлення роботи громадського транспорту.

На Рівненщині поховали молоду військову медсестру. Загинула сержант Іванна Поліщук 25 лютого 2022 року в Херсонській області під час обстрілу їхньої медичної бригади, яка їхала допомагати пораненим.

У Судилкові будуть прощатись із загиблим захисником Віктором Кузьміним
Розділ Події

Сьогодні, 13 березня Судилківська громада прощатиметься з Віктором В‘ячеславовичем Кузьміним, підполковником 96-ї Київської зенітно - ракетної бригади. Про це повідомили у Судилківській сільській раді.

0
репостів
0
репостів