Четвер, 10 березня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні до нашого міста прийшла трагічна звістка. Під завалами зруйнованого ворожими обстрілами Авіаційного Університету ім. Кожедуба у місті Харків було знайдено тіло нашого земляка. 

15 день війни. Ситуація в області стабільна та контрольована. Про це повідомив під час сьогоднішнього брифінгу начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій. Також про організацію в області навчального процесу в умовах воєнного стану та пов’язані з ним питання на брифінгу розповіли заступник начальник ОВА Володимир Юр’єв, директор Департаменту освіти, науки, молоді і спорту ОВА Дарія Басюк, начальник управління Державної служби якості освіти в області Валерій Олійник та голова ГО “Батьківська ініціатива міста Хмельницького” Ольга Яневич-Федишина.

На Шепетівщині правоохоронці попереджають громадян щодо суворої заборони продажу алкоголю та вилучення автівок у нетверезих водіїв. Нагадуємо, що з 1 березня та до завершення воєнного стану в законному дію вступила заборона на продаж алкоголю на території району. Продаж спиртного кустарного виробництва заборонений законодавством і в мирний час.

У цей час чимало українців долучаються до захисту нашої країни навіть поза лавами Збройних сил України. Працівники та учні Шепетівського професійного ліцею не залишились осторонь і вже кілька днів поспіль шиють складові до військових розгрузок.

Президент підписав закон про націоналізацію російського майна в Україні
Розділ Бізнес

Президент України В.Зеленський підписав прийнятий Верховною Радою України Закон України «Про основні засади примусового вилучення в Україні об'єктів права власності Російської Федерації та її резидентів», головним з опрацювання якого було визначено Комітет з питань економічного розвитку.

Сьогодні на території Шепетівського району були виявлені два предмети схожі на ракети. Один з яких не вибухнув. На місце події виїхали слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції.

На Хмельниччині шукають вільні виробничі приміщення та склади
Розділ Бізнес

До уваги власників виробничих приміщень та складів! У зв’язку з початком війни РФ проти України, більшість підприємств вимушені евакуювати свої підприємства із зон бойових дій на захід України.

Підполковник Збройних сил України (ЗСУ) Микола Кондрацький звернувся до свого двоюрідного брата – депутата Держдуми РФ, заступника голови комітету з безпеки та протидії корупції Анатолія Виборного, закликавши його зробити все, щоб зупинити війну. Виборний народився у Шепетівці. Представляє партію "Единая Россия", зазначено на сайті Держдуми РФ. 

Розпочато п’ятнадцяту добу героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Міністерство оборони України опублікувало оперативну інформацію станом на 06:00 10.03.2022.

З понеділка, 14 березня, у школах Шепетівської міської територіальної громади відновлюється дистанційне навчання. Діти-переселенці також зможуть долучитися до освітнього процесу у шепетівській громаді.

0
репостів
0
репостів