П'ятниця, 25 лютого 2022 — Сайт міста Шепетівка

До уваги жителів Шепетівської громади! Просимо підтримати благодійну акцію зі збору продуктів харчування довготривалого зберігання та консервації для наших воїнів, які захищають мир і спокій громадян, а також евакуйованих переселенців.

Шепетівка пережила чергову повітряну тривогу. О 12.34 загули сирени, о 13.10 люди вийшли з укриттів. Багато кого цікавить чому так багато тривог, але ще не було жодного удару. Спробуємо пояснити чому так.

У звязку із небезпекою повітряного ракетного удару, міська влада наполегливо рекомендує мешканцям будинків, що знаходяться в радіусі ураження 500 м від війського обєкту "АРТБАЗА" відселитися зі своїх помешкань.

Просимо змінити місце дислокації - родичі, друзі, знайомі у інших районах міста.

На території Шепетівки встановили додаткові точки систем оповіщення, щоб сирени було чути краще.  Про це повідомив міський голова Віталій Бузиль.

За минулу добу відбулося два повідомлення про загрозу ракетних ударів, які не відбулися. Усі живі та здорові. Ситуація у Шепетівському районі стабільна та керована, усі служби працюють у посиленому режимі 24/7.

0
репостів
0
репостів