Середа, 23 лютого 2022 — Сайт міста Шепетівка

Верховна Рада запровадила надзвичайний стан на території України, ухваливши законопроєкт «Про затвердження Указу Президента України "Про введення надзвичайного стану в окремих регіонах України» (№7108). У сесійній залі було зареєстровано 327 народних депутатів.«За» проголосувалим 335 депутатів, не голосували 4.

Українські сайти банків та державних структур знову атакують хакери
Розділ Бізнес

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив, що приблизно з 16.00 розпочалася чергова масова DDoS-атака на українські ресурси. За словами Федорова, атакують банки (міністр не уточнив які), сайт Верховної Ради (вже працює), Кабміну та МЗС.

У Шепетівці радились щодо організації роботи територіальної оборони та військово-облікової роботи
Розділ Події

Сьогодні, 23 лютого відбулася нарада щодо організації роботи територіальної оборони, військово-облікової роботи в Шепетівському районі, яку провів заступник голови районної державної адміністрації Віктор Паламарчук. У нараді взяли участь заступник голови Шепетівської районної ради Ольга Лащ, начальник Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, полковник Сергій Царук, командир в/ч 7181, підполковник Олег Гринько, начальник штабу-перший заступник командира в/ч 7181, капітан Олександр Безтелесний, голови територіальних громад Шепетівського району.

Сьогодні, 23 лютого за дорученням голови районної державної адміністрації Анатолія Катеренчука заступник голови Віктор Паламарчук виконав приємну місію – вручив посвідчення про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» та нагрудний знак багатодітним матерям району, які народили та виховали п’ятьох і більше дітей, створили сприятливі умови для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.

Шепетівський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки, командування військової частини А7181 проводить відбір кандидатів у резервісти до батальйону територіальної оборони.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 11.00 23 лютого в Хмельницькій області зареєстровано 200409 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 14433 - діти, 7521 - медпрацівники.

За інформацією правоохоронців, результат огляду п'яного керманича спеціальним приладом Драгер - 1.46 проміле алкоголю в крові, що перевищує норму у 7 раз.

0
репостів
0
репостів