Четвер, 17 лютого 2022 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівчани привезли одну нагороду з чемпіонату області із вільної боротьби
Розділ Спорт

12 лютого 2022 року в місті Хмельницький відбувся чемпіонат Хмельницької області з вільної боротьби серед юніорів та юніорок 2002-2004 р.н. До участі у чемпіонаті було заявлено 55 спортсменів з усіх куточків Хмельниччини.

Сьогодні про аспекти формування Сил територіальної оборони на Хмельниччині розповів під час брифінгу голова Хмельницької облдержадміністрації, керівник зони територіальної оборони Сергій Гамалій спільно з командиром окремої бригади ЗСУ, підполковником Валентином Бігусом.

Ось уже протягом 10 років поспіль Шепетівський міський ЦЕНТУМ є учасником Відкритого рейтингу якості позашкільної освіти «Золота когорта позашкільників», який проводиться щорічно Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді спільно із Всеукраїнською Асоціацією педагогів-позашкільників «Фактор» та Інститутом проблем виховання НАПН України.

15 лютого за участю начальника управління з питань спільної власності територіальних громад виконавчого апарату обласної ради Едуарда Монастирського відбулись вибори директора Шепетівського медичного фахового коледжу. Про це повідомили у пресслужбі Хмельницької обласної ради.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 11.00 17 лютого в Хмельницькій області зареєстровано 195387 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 13983 - діти, 7402 - медпрацівники.

0
репостів
0
репостів