Понеділок, 14 лютого 2022 — Сайт міста Шепетівка

14 лютого 2022 року у Шепетівці поєднали долі 2 закохані пари наречених та ще 2 пари подали заяви про державну реєстрацію шлюбу. Про це повідмив Шепетівський відділ ДРАЦС у Шепетівському районі Хмельницької області.

У Шепетівці знову хочуть стягувати оплату за обігрів місць загального користування
Розділ Бізнес

Сьогодні на сайті Шепетівської міської ради оголосили намір знову спробувати стягувати із шепетівчан оплату за обігрів місць загального користування. Люди обурюються, що у них у квартирах холодно, не те що у під'їздах, а платіжки і так захмарні.

Сьогодні відбулося позачергове засідання колегії облдержадміністрації, на якому розглянули питання виділення з обласного бюджету додаткових коштів на формування підрозділів територіальної оборони та зміцнення спроможності цивільного захисту населення в області.

Під час судового розгляду позову Шепетівської окружної прокуратури скасовано державну реєстрацію земельної ділянки площею 255 га вартістю більше 13 млн грн, яка знаходиться у межах регіонального ландшафтного парку «Мальованка» у Шепетівському районі.

Музей у Шепетівці, створений спершу для збереження пам’яті про радянського письменника Миколу Островського, за часів незалежності України почав змінювати формат і 2020 року став Музеєм пропаганди. Нині установа розвінчує міфи про біографію звеличеного раніше діяча, а на його прикладі показує механізм комуністичної пропаганди та осмислює наслідки тоталітарного минулого.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 14 лютого в Хмельницькій області зареєстровано 191452 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 13670 - діти, 7294 - медпрацівники.

Подія відбулась сьогодні, 14 лютого близько 4 години ранку у місті Шепетівка. Під час патрулювання поліцейські ВРПП помітили автомобіль "Фольксваген Гольф", що рухався з порушенням правил дорожнього руху. Виявилось, що водій авта має явні ознаки алкогольного сп'яніння.

Сапери виявили ручну гранату часів Другої світової війни
Розділ Події

13 лютого о 15:10 сапери групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Хмельницькій області вилучили та знищили ручну гранату Ф-1 часів Другої світової війни, яку було виявлено в м. Шепетівка.

0
репостів
0
репостів