Четвер, 10 лютого 2022 — Сайт міста Шепетівка

Вихованці гуртка «Юні квітникарі» (керівник гуртка Марховська Аліна Василівна) Шепетівського ЦЕНТУМ здобули І місце у Всеукраїнському конкурсі «Парад квітів біля школи» та нагороджені грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за проведену практичну діяльність з розробки та впровадження проєктів озеленення навчальних закладів.

Конкурс перевізників відбувся без конкурсу, а два маршрути нікого не зацікавили
Розділ Бізнес

Відбулося засідання конкурсного комітету по визначенню перевізників пасажирів на регулярних міських автобусних маршрутах загального користування міста Шепетівки. Об’єктами конкурсу стало 12 маршрутів.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 14.00 10 лютого в Хмельницькій області зареєстровано 185800 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 13329 - діти, 7173 - медпрацівники.

Шепетівський міськрайонний суд визнав 43-річного жителя м. Шепетівка винним у крадіжці (ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України), у крадіжці, вчиненій повторно (ч. 2 ст. 185 КК України) та у закінченому замаху на вчинення повторної крадіжки (ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 185 КК України) й засудив його остаточно до 4 років позбавлення волі, звільнивши від відбування покарання з випробуванням на 2 роки 6 місяців іспитового строку. 

0
репостів
0
репостів