Понеділок, 10 січня 2022 — Сайт міста Шепетівка
У Грицеві відбувся різдвяний фестиваль «Україна колядує»
Розділ Культура

Неповторна атмосфера величі різдвяних свят 9 січня 2022 року об’єднала всіх учасників та глядачів Грицівської громади на різдвяному фестивалі «Україна колядує». У фестивалі взяли участь 10 аматорських колективів закладів культури із Грицева, Корпилівки, Онишківець, Лотівки, Великої Шкарівки, Орлинець, Микулина, Сасанівки та Малої Шкарівки.

Президент України Володимир Зеленський поставив Кабінету Міністрів завдання підготувати окрему програму виплати 1 000 грн у рамках програми єПідтримка для українських громадян віком 12-18 років, які пройшли повний курс вакцинації проти COVID-19. Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Усна історія це спроба задокументувати історичне минуле, це унікальна можливість очима очевидців поглянути на минулі події та повсякденне життя...

Усна історія це один з важливих елементів захисту від забуття...

Хмельницька ОДА інформує: станом на 10.00 10 січня в Хмельницькій області зареєстровано 148148 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 8950 - діти, 6004 - медпрацівники.

ДТП з летальними наслідками сталась вчора 9 січня близько 21 години 30 хвилин поблизу с. Цвітоха, що на Славутчині. На автодорозі «H-25», сполученням «Рівне – Городище – Старокостянтинів» відбулось зіткнення автомобілів «Mercedes-Benz» та «Renault Megane» під керуванням 32-річних водіїв.

Міністерство соціальної політики України визначило перші 105 територіальних громад, які візьмуть участь в експериментальному проекті з організації в громадах соціальної роботи із сім’ями та дітьми, які належать до вразливих груп населення або перебувають у складних життєвих обставинах. Шепетівська міська територіальна громада включена в перелік учасників.

0
репостів
0
репостів