Середа, 08 вересня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Більшість обмежень жовтої та червоної зони карантину не будуть діяти в разі вакцинації від коронавірусу колективів установ або їхніх клієнтів. Про це заявив на засіданні уряду міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області визнав винною посадову особу РЛП «Мальованка», що здійснила рубку майже 2,5 тисячі дерев без лімітів та дозволів на спеціальне використання природних ресурсів. Порушнику призначено покарання у вигляді обмеження волі на 3 роки. Про це повідомив голова Державної екологічної інспекції Андрій Мальований.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 8 вересня в Хмельницькій області зареєстровано 90911 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 3545 - діти, 4892 - медпрацівники.

В Україні та Шепетівщині зростає захворюваність на коронавірус. Сьогодні МОЗ подав уряду клопотання про посилення карантину за тиждень.

Родина Олексія Тарасенко потребує допомоги: 6 вересня близько 20:00 двоє його онучок на пішоходному переході, що на Старокостянтинівському шосе, збила машина.

З 3 по 4 вересня в Об'єднаних Арабських Еміратах відбулась Міжнародна Олімпіада з ментальної арифметики WAMAS-2021. Змагання відбулись у місті Дубай, а призовий фонд складав 10 000 $.

Днями у суді було доведено вину двох чоловіків у вчиненні замаху на вбивство з корисливих мотивів уродженця Королівства Саудівської Аравії, який уже тривалий час проживає в Україні (ч. 3. ст. 15, п. п. 6,12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України).
0
репостів
0
репостів