Вівторок, 08 червня 2021 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівці планують підняти тарифи на теплопостачання містянам
Розділ Бізнес

Шепетівське підприємство теплових мереж виконало розрахунок і подало заяву до Шепетівського виконавчого комітету з розрахунковими матеріалами для встановлення нових тарифів на теплову енергію та послуги з постачання теплової енергії на 2021-2022рр.

8 червня заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС України у Хмельницькій області полковник служби цивільного захисту Дмитро Стецюк представив особовому складу структурних та підпорядкованих підрозділів, керівникам органів влади та місцевого самоврядування новопризначене керівництво Шепетівського районного управління ГУ ДСНС в області.

Вчора, 7 червня, близько першої ночі медики «швидкої» констатували смерть хлопця, який випав із вікна гуртожитку по вулиці Соборній, що у Рівному. Про це повідомив відділ комунікації поліції Рівненської області.

У мальовничому селі Самчики Старокостянтинівського району, що на Хмельниччині, завершився ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») для середньої вікової групи. Взяли участь у грі також команда “Несамовиті Орли” з Шепетівського НВК №3.

Стала відома програма святкування Дня народження Шепетівки
Розділ Культура

Вже цієї неділі, 13 червня, наше місто святкуватиме свій День народження. Сьогодні пресслужба Шепетівської міської ради оголосила перелік заходів, які відбудуться в Шепетівці з цієї нагоди.

Сьогодні, близько опівдня, неподалік Шепетівського цукрового комбінату сталась ДТП, внаслідок якої мотоцикліста було госпіталізовано до Шепетівської багатопрофільної лікарні.

В рамках Всеукраїнської програми «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів», метою якої є популяризація здорового способу життя та виховання корисних звичок серед школярів, завершився третій і останній в цьому навчальному році челедж - Челендж зі здорового харчування. Шепетівський навчально-виховний комплекс №1, що на Хмельниччині, знову здобув призове місце.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 11.00 8 червня в Хмельницькій області зареєстровано 88300 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 3432 - діти, 4942 - медпрацівники.

Кабінет Міністрів України схвалив зміни до постанови «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Шепетівський міськрайонний суд визнав 32-річного жителя с. Пліщин Шепетівського району винуватим у крадіжці (ч. 1 ст. 185 КК України) та призначив йому покарання у виді 200 годин громадських робіт.

0
репостів
0
репостів