Середа, 05 травня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомив Міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов у своєму телеграм-каналі.

Слідчі Шепетівського РУП оголосили підозру місцевому жителю, що обікрав 92-річну бабусю. 49-річний зловмисник раніше потрапляв у поле зору правоохоронців, неодноразово був засуджений за вчинення крадіжок, однак цього разу не погребував навіть тонометром, що належав старенькій.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 5 травня в Хмельницькій області зареєстровано 84344 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 3258 - діти, 4834 - медпрацівники.

У чотирьох областях України, які зараз перебувають у «червоній» зоні карантину, ситуація з COVID-19 покращилася. Регіони можуть вийти з цієї зони днями. Про це заявив головний санітарний лікар України Віктор Ляшко за результатами засідання Державної комісії з питань ТЕБ ​​та НС у вівторок, 4 травня.

Максим Білоус на фото третій зліва
Розділ Події

Усі полярники 25-ої Української антарктичної експедиції (УАЕ) повернулись в Україну. Серед них і наш земляк - шепетівчанин Максим Білоус.

 Станом на 5 травня 56 мешканців Шепетівки, які лікувалися від коронавірусної інфекції COVID-19, одужали. На лікуванні в КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» перебуває – 233 хворих, з них 83 з діагнозом COVID-19 та підозрою.

0
репостів
0
репостів