Понеділок, 31 травня 2021 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівський "Лісівник" поступився вдома старокостянтинівському “Цукровику”
Розділ Спорт

Вчора, у неділю, відбувся 3 тур Чемпіонату Хмельницької області з футболу. На стадіоні селища Косецьке команда «Лісівник» приймала старокостянтинівський «Цукровик»

За результатами селекторної наради Департаменту охорони здоров’я Хмельницької обласної державної адміністрації від 26.05.2021 було оптимізовано мережу закладів для лікування хворих на коронавірусну хворобу. А це означає, що від завтра Шепетівська багатопрофільна лікарня більше не прийматиме хворих на COVID-19.

У Шепетівці завершився термін прийому заявок на фінансування проектів з Громадського бюджету. Тому можна підвести підсумки і поглянути, що ж хочуть змінити шепетівчани у своєму місті.

Шепетівські ветерани футболу старували з поразки на обласному чемпіонаті
Розділ Спорт

На вихідних розпочався новий обласний сезон з футболу у віковій категорії 40+. Попри попередні обіцянки, не всі клуби вийшли на старт. Отож в новому чемпіонаті зіграє шість команд за класичню схемою у два кола.

У Шепетівці урочисто розпочались навчальні збори резервістів
Розділ Події

Відповідно до Планів призову резервістів та військовозобов’язаних на навчальні збори у 2021 році, сьогодні у Шепетівці урочисто розпочались навчальні збори офіцерів управління батальйонів територіальної оборони.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким жительку Шепетівського району визнано винуватою у вчиненні злочину, передбаченого частиною третьою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднане з проникненням у житло) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді 3 років позбавлення волі.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 31 травня в Хмельницькій області зареєстровано 87963 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 3423 - діти, 4917 - медпрацівники.

Через Шепетівку курсуватиме додатковий поїзд до моря
Розділ Події

Укрзалізниця запускає нові потяги до моря з Кривого Рогу, Дніпра та Івано-Франківська. 

0
репостів
0
репостів