Середа, 21 квітня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Під час сьогоднішнього брифінгу перший заступник голови ОДА Сергій Тюрін розповів про ситуацію із захворюваністю на коронавірусну інфекцію на Хмельниччині. Також до спілкування долучився керівник оперативного штабу з ліквідації надзвичайної ситуації, пов’язаної з COVID-19, Микола Габрикевич.

8 квітня міський голова Віталій Бузиль закликав освітян та посадовців піти в неоплачувану відпустку. Мотивував це економією місцевого бюджету в період пандемії.

Шепетівським міськрайонним судом  Хмельницької області ухвалено рішення, яким задоволено заяву громадянки про встановлення факту смерті особи на тимчасово окупованій території України.

Кабінет міністрів на засіданні 21 квітня ухвалив рішення продовжити режим надзвичайної ситуації в Україні через пандемію коронавірусу.

Сергій Дуда
Розділ Бізнес

Голова Хмельницької облдержадміністрації Сергій Гамалій тимчасово відсторонив від виконанння повноважень керівника ДП «Хмельницька обласна служба місцевих автодоріг». Про це свідчить розпорядження очільника ОДА від 16 квітня 2021 року.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 21 квітня в Хмельницькій області зареєстровано 79571 лабораторно підтверджений випадок COVID-19. З них 3062 - діти, 4725 - медпрацівники.

20 квітня на пункт зв’язку 21 державної пожежно-рятувальної частини надійшла інформація про те, що необхідно надати допомогу з відчинення дверей квартири на вул. Степана Бандери в місті Шепетівка.

Станом на 21 квітня 2021 року у місті лабораторно підтверджено 16 нових випадків захворювання.

0
репостів
0
репостів