Четвер, 23 грудня 2021 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівці відбулась зустріч дітей пільгових категорій зі Святим Миколаєм
Розділ Культура

23 грудня 2021 року у нашому місті відбулася зустріч дітей пільгових категорій зі Святим Миколаєм, яка пройшла в будинку культури. Діти отримали масу незабутніх приємних вражень, святковий настрій, а також солодкі подарунки, які було придбано за кошти міської програми «Діти Шепетівки».

У великі села на Шепетівщині обіцяють повернути листонош
Розділ Бізнес

У Шепетівці відбулася робоча зустріч під головуванням заступника Шепетівської райдержадміністрації Віктора Паламарчука, представників Хмельницької дирекції АТ «Укрпошта» та представників територіальних громад Шепетівського району. У формі «питання-відповідь» було обговорено нагальні проблемні питання, які виникли після того, як з 1 грудня на Шепетівщині запрацювали пересувні поштові відділення.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 23 грудня в Хмельницькій області зареєстровано 145231 лабораторно підтверджений випадок COVID-19. З них 8776 - діти, 5941 - медпрацівники.

Шепетівчани платитимуть менше за розподіл природного газу
Розділ Бізнес

З 1 січня 2022 року, постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 22.12.2021 року № 2778 "Про встановлення тарифу на послуги розподілу природного газу для ПрАТ "Шепетівкагаз",  встановлено новий тариф.

Оскільки Новий рік та Різдво за григоріанським та юліанським календарем відзначають на державному рівні, українці матимуть багато вихідних у святковий період.

Міноборони України розширило перелік спеціальностей та професій, який передбачає взяття жінок на військовий облік як військовозобовʼязаних. Про це йдеться в наказі міністерства №313, ухваленому 11 жовтня 2021 року, документ набрав чинності 17 грудня. 

0
репостів
0
репостів