Вівторок, 14 грудня 2021 — Сайт міста Шепетівка

У вересні двоє чоловіків «поклали око» на металеві вироби для сміття біля гуртожитку Цукрового комбінату, аби збути баки та отримати кошти, однак постали за кражідку перед судом.

Ми вже публікували матеріал про військову частину у селищі Цвітоха, яка підпорядкована Командуванню Сил логістики ЗСУ. Там йшлося про умови служби строковиків. А що ж ще цікавого у життєдіяльності підрозділу? Чим він живе нині і на які перспективи очікує? Про це кореспондентам АрміяInform розповів командир військової частини підполковник Микола Гресєв.

Юні шепетівчани взяли участь у обласних змаганнях з футзалу
Розділ Спорт

11 грудня в спорткомплексі Хмельницької обласної комплексної ДЮСШ «Колос» пройшов відкритий Чемпіонат Хмельницької обласної ДЮСШ «Колос» з футзалу серед дитячих команд 2010-2011 років народження присвячений 30-й річниці збройних сил України.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 14 грудня в Хмельницькій області зареєстровано 142747 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 8519 - діти, 5899 - медпрацівники.

Шепетівська громада вшанувала ліквідаторів аварії на ЧАЕС
Розділ Події

Біля пам’ятного знаку відбувся меморіальний захід та панахида за загиблими й померлими внаслідок Чорнобильської катастрофи. Про це повідомили у пресслужбі Шепетівської міської ради.

13 грудня на вул. Горбатюка в м. Шепетівка внаслідок сильних опадів затопило шість присадибних ділянок площею 1800 кв. м. Повідомлення про цю подію до Служби порятунку надійшло від заступника міського голови об 11:50.

Вчора, 13 грудня близько 18:10 годин в м. Шепетівка по вулиці Героїв Небесної Сотні 42-річний водій, керуючи автомобілем марки "Mersedes-Benz GLA 200" здійснив наїзд на пішохода - 41 –річну місцеву жительку, яка перетинала проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переході.

0
репостів
0
репостів