Середа, 03 листопада 2021 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні у Шепетівці по вулиці Судилківській невідомі розбили пам’ятний знак, де 20 квітня 1919 року виступав Симон Петлюра. Вандали розбили його вщент, відновленню, швидше за все, він вже не підлягає.

Із 6 індикаторних показників епідемічної небезпеки поширення COVID-19, визначених МОЗ, на сьогодні в Хмельницькій області перевищено чотири: рівень захворюваності, коефіцієнт виявлення випадків інфікування, рівень госпіталізації та завантаженість ліжок з киснем. В межах допустимого рівня – показники динаміки рівня госпіталізації та охоплення тестуванням. Таким чином, за цими показниками Хмельниччина далі залишається в “червоній” зоні протиепідемічних обмежень.

Шепетівський комунальний заклад переплатив 120 тис грн за паливо
Розділ Бізнес

За результатами розгляду позову Шепетівської окружної прокуратури комунальному підприємству «Шепетівське ремонтно-експлуатаційне підприємство Шепетівської міської ради» буде повернуто надмірно сплачені кошти у сумі понад 120 тис грн за закупівлю дизельного палива. Про це повідомила пресслужба Хмельницької обласної прокуратури.

Вчора, 2 листопада до поліції звернувся власник автівки ГАЗ та повідомив, що його транспортний засіб нещодавно обікрали на польовій дорозі поблизу села Пліщин, що на Шепетівщині. Поліцейські оперативно прибули на місце події, провели ряд розшукових заходів та встановили особи зловмисників.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 14.00 3 листопада в Хмельницькій області зареєстровано 118403 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 6110- діти, 5439 - медпрацівники.

У Хмельницькому протестували проти вакцинації і карантинних обмежень
Розділ Події

Сьогодні, 3 листопада, на майдані Незалежності в Хмельницькому більше сотні людей вийшли на акцію протесту. Вимагали запровадження добровільної вакцинації від коронавірусу та скасування посилених карантинних обмежень.

У Шепетівці обговорювали питання захисту інтересів ветеранів військових конфліктів
Розділ Події

У сесійній залі Шепетівської районної державної адміністрації за участі голови Хмельницької обласної ради Віолети Лабазюк, міського голови Віталія Бузиля, голови Шепетівської районної ради Олега Кулінського, представників громадських організацій, воїнів антитерористичної операції, бойових дій, воїнів інтернаціоналістів, розпочався круглий стіл щодо подальшої участі Шепетівської громади та Шепетівського району у діяльності Консультативної ради з питань сприяння захисту інтересів ветеранів військових конфліктів при голові Хмельницької обласної ради.

З 03 листопада на автомобільних дорогах Хмельницького вперше запрацюють прилади фіксації правопорушень, які контролюватимуть дотримання вимог ПДР в автоматичному режимі. Про це повідомляє патрульна поліція Хмельницької області.

0
репостів
0
репостів