Вівторок, 05 жовтня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Шепетівкаводоканал просить своїх абонентів звернути увагу та врахувати, що починається осіннє хлорування та промивка водопровідних мереж міста. Таким чином рекомендується не використовувати впродовж 6-7 жовтня воду з міської водомережі для питних та харчових потреб. У період хлорування воду з крана можна брати лише для технічних потреб (прибирання, миття рук тощо).

Шепетівчани зіграли перші фінальні матчі Кубку Героїв АТО
Розділ Спорт

Стартувала фінальна частина змагань за Кубок Героїв АТО 2021. Перший матч відбувся 4-го жовтня під Києвом в місті Вишневе на Центральному стадіоні. Матчі фінальної частини також грають на НТБ «Динамо» (Київ) у Кончі Заспі та в місті Бровари.

Міський голова Віталій Бузиль сьогодні разом з керівники комунальних підприємств перевірив підготовку будинків міста до опалювального сезону. Про це він написав на своїй сторінці Facebook.

Сьогодні в малій залі засідань виконавчого комітету Шепетівської міської ради підсумували голосування за ініціативи «Громадського бюджету». Про це повідомили на сторінці органу самоврядування.

Шепетівчани – призери Всеукраїнського фестивалю «Козацький гарт»
Розділ Спорт

У селі Стара Гута Івано-Франківської області, з 29 вересня по 3 жовтня 2021 року проходив фінальний етап Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт». Участь у змаганні брали 14 команд з різних регіонів України, в тому числі з Шепетівки.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 5 жовтня в Хмельницькій області зареєстровано 97237 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 4254 - діти, 4997 - медпрацівники.

Шепетівські слідчі оголосили підозру двом чоловікам, які вчинили хуліганство та нанесли побої молодим людям. Подія сталась у квітні поточного року у селі Судилків, що на Шепетівщини.

Часописи Шепетівщини у часи Української революції 1917–1921 рр
Розділ Культура

Часописи, насамперед газетна періодика є потужним джерелом різноманітної інформації з історії Української революції 1917–1921 рр. Проте тривала ідеологічна заангажованість і вибірковість радянської доби призвела до значної асиметрії в джерелознавчому, історіографічному і бібліографічному опрацюванні цього виду джерел.

0
репостів
0
репостів