П'ятниця, 01 жовтня 2021 — Сайт міста Шепетівка

На сьогоднішньому засіданні Шепетівської міської ради було поставлено крапку в епопеї навколо колишнього дитячого садочку за адресою Проспект Миру 8-Б. Місцеві депутати здались та таки проголосували за продаж земельної ділянки Шепетівському осередку Спілки поляків України.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 14.00 01 жовтня в Хмельницькій області зареєстровано 96224 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 4141 - діти, 4972 - медпрацівники.

ТРК "Лайк ТВ" засудили за порушення прав інтелектуальної власності
Розділ Бізнес

Господарський суд Хмельницької області задовільнив позов громадської спілки "Коаліція аудіовізуальних і музичних прав" до товариства з обмеженою відповідальністю Телерадіокомпанія "Лайк ТВ". Телеканал ухилявся від укладення договору про надання дозволу на кабельну ретрансляцію об`єктів авторського права і суміжних прав.

1 жовтня поточного року в залі засідань Шепетівської районної ради відбулось засідання 10-ї позачергової сесії Шепетівської районної ради VІІI скликання, яку провів голова районної ради Кулінський Олег Юрійович.

30 вересня на вул. Митрополита Шептицького в місті Шепетівка спалахнув легковий автомобіль ВАЗ 2106. О 17:35 повідомлення про цю подію надійшло до Служби порятунку.

Сьогоднішня сесія Шепетівської міської ради розпочалась з чергового звільнення заступника міського голови. На цей раз заяву на звільнення  написав Ігор Ялоха.

0
репостів
0
репостів