Четвер, 27 червня 2019 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівчани вже почали відзначати річницю прийняття Конституції України
Розділ Події

27 червня, в переддень свята, у міському будинку культури відбувся святковий концерт з нагоди відзначення 23-ї річниці прийняття Конституції України.

Шепетівчанки привезли нагороди із Кубку України з боротьби Кураш
Розділ Спорт

Протягом 14–16 червня у селі Урзуфі Мангушського району Донеччини на пляжі «Aurora Club» відбулися змагання на Кубок України з боротьби Кураш. З метою визначити найсильніших на узбережжя Азовського моря з’їхалися близько 100 спортсменів з Вінницької, Донецької, Запорізької, Хмельницької, Чернівецької областей та міста Києва. Відзначимо, що змагання з боротьби Кураш на піску відбулися в Україні вдруге.

На Шепетівщині найнижчі зарплати серед усіх районів області
Розділ Бізнес

Сьогодні в облдержадміністрації  відбулося чергове засідання комісії з питань виплати заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. Провела його заступник голови облдержадміністрації Світлана Павлишина. До участі в роботі долучилися представники структурних підрозділів ОДА, територіальних підрозділів центральних органів влади, прокуратури, районних державних адміністрацій, окремих підприємств, що мають заборгованість по виплаті заробітної плати.

0
репостів
0
репостів