П'ятниця, 14 червня 2019 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівка. Місто (одного) музею
Розділ Культура

Пів на восьму ранку, я закидаю своє сонне тіло в потяг, попередньо на вокзалі заливши в нього кави. У купе нас усього двоє – я і моя колега Лариса. На весь вагон – може з десяток. За п’ять годин дрімоти під ритмічне похитування поїзда ми прибуваємо до Шепетівки.

Сьогодні відзначається Всесвітній день донора крові. Цього дня працівники Шепетівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області також долучилися до добровільного донорства крові.

Шепетівським ВП ГУНП в Хмельницькій області встановлюється місцезнаходження неповнолітньої Фещук Марії Віталіївни, 22.06.2003 р.н., яка 10 червня цього року, пішла зі свого помешкання із с. Городище Шепетівського району у невідомому напрямку, та досі не повернулась.

Позавчора у Шепетіській районній державній адміністрації всіх медиків міста вітали з професійним святом, але чомусь оминули увагою працівників Шепетівського міського центру первинної медико-санітарної допомоги Шепетівської міської ради. Як виявилось, міська влада вирішила їх привітати окремо. Сьогодні, 14 червня, в малій залі засідань виконавчого комітету Шепетівської міської ради відбулись урочистості.

Відбулись районні змагання з футболу, приурочені «Олімпійському дню»
Розділ Спорт

13 червня на стадіоні «Корчагінець» відбулись районні змагання з футболу, приурочені «Олімпійському дню». Про це повідомив Відділ освіти, молоді та спорту Шепетівської РДА.

Співробітники Департаменту реалізації національного превентивного механізму Секретаріату Уповноваженого ВРУ з прав людини та громадські монітори відвідали психіатричне відділення Хмельницької обласної психіатричної лікарні № 2, яке розташоване у с. Городище Шепетівського району Хмельницької області.

0
репостів
0
репостів