Понеділок, 01 вересня 2014 — Сайт міста Шепетівка
У вишиванках, з жовто-блакитними кульками та прапорцями в руках прийшли сьогодні шепетівські школярі на свято першого дзвоника. Цього року до шкіл Хмельницької області вперше пішло 14131 дітей, що на 6% більше, ніж минулого року. У департаменті освіти і науки Хмельницької ОДА зазначають, що такий приріст першокласників міг статись за рахунок дітей-переселенців. Загалом, сьогодні до школи пішло майже 128 тисяч школярів – це на один відсоток більше, ніж минулого року.
Семеро шепетівчан повернулися із зони АТО
Розділ Події
Не зважаючи на те, що сьогодні місто відзначало День знань десятки небайдужих шепетівчан зустрічали своїх героїв, які поверталися із зони АТО.
В Шепетівці відбулося засідання обласної робочої групи з питань вимушених переселенців
Розділ Події
У Шепетівці триває робота із забезпечення соціального захисту переселенців, які продовжують прибувати зі Сходу. Для того, щоб більш оперативно та ефективно вирішувати проблеми людей, які приїхали до міста та районну, у п’ятницю в приміщенні Шепетівської районної ради відбулося засідання обласної робочої групи з питань вимушених переселенців, які прибули з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.
0
репостів
0
репостів