Версія для друку
Розділ Спорт

Відбувся шаховий турнір серед учнів Шепетівської громади

Автор 21 січня 2022, 11:02

З 18 по 20 січня у міському шаховому клубі «Дебют» відбувся шаховий турнір серед учнів навчальних закладів Шепетівської міської територіальної громади у рамках Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Спортивна зима».

У турнірі взяли участь 8 команд: НВК №1, Гімназія №4 (імені Валі Котика), НВК №3, НВК ЗОШ — гімназія, СЗОШ №2, гімназія №6,  Плесенська ЗОШ, Пліщинська гімназія,  32 юних шахісти, юнаки та дівчата.  Боротьба за призові місця точилася до останнього туру.

Змагання пройшли у дружній атмосфері. Спостерігаючи за учасниками змагань, в них відчувалося велике бажання до гри: проявити свої найкращі здібності, одними здобуті на заняттях у шаховому відділені КДЮСШ, іншими – у незчисленних партіях з татом чи дідусем.

За підсумками семи турів, маємо результати:

  • 1 місце - команда НВК №3, з результатом 24 очка;
  • 2 місце - команда НВК №1 – 21;
  • 3 місце - команда Гімназія №4 – 17 очок.

В особистому заліку кращий результат серед учнів на першій дошці посів Павлюк Назар, учень 11А класу (НВК №3), з кількістю набраних очок 6. На другій дошці кращий результат показав Пушкарук Назар, учень 11А класу (НВК №1), з результатом 6 очок., на третій дошці посіла Галовська Анастасія, учениця 11А класу (НВК №3) – 5 очок та 7 очок здобула Кель Вікторія, 11А клас (НВК№3).

Переможці та призери турніру нагороджені кубками, грамотами та медалями Шепетівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Шепетівської міської ради.

Змагання організовано та проведено Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за сприяння центру професійного розвитку педагогічних працівників Шепетівської міської ради та федерації шахів міста Шепетівки.

Директор Шепетівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олег Шмельов

Останнє редагування 21 січня 2022, 11:14