Версія для друку
Розділ Спорт

Шепетівські легкоатлети привезли нагороди із чемпіонату Хмельницької області

Автор 18 січня 2022, 15:14

З 13 по 14 січня 2022 року у місті Хмельницький пройшов відкритий чемпіонат Хмельницької області з легкої атлетики 2022 року. Чемпіонат відбувся у приміщенні пам’яті Почесного громадянина м.Хмельницький Сіліна Р.І.

До участі у турнірі було заявлено близько 10 команд з різних куточків Хмельниччини. Честь міста Шепетівки захищали 10 спортсменів відділення легкої атлетики Шепетівської КДЮСШ під керівництвом тренера-викладача Іванюка Миколи Миколайовича.

За підсумками змагань наші легкоатлети продемонстрували наступні результати:

  • Тихонюк Владислав посів І місце на дистанції 800 метрів та ІІІ місце на 400 метрів серед юнаків 2005 р.н. і молодших (тренер-викладач Іванюк М.М.).
  • Савчук Дмитро виборов І місце 400 метрів серед спортсменів 2004 р.н. і старших (тренер-викладач Іванюк М.М.).
  • Лясковська Вікторія здобула І місце на дистанції 60 метрів серед дівчат 2005 р.н. і молодших (тренер-викладач Іванюк М.М.).
  • Гончарук Юлія посіла II місце на дистанції 60 метрів та ІІІ місце на дистанції 200 метрів серед дівчат 2005 р.н. і молодших (тренер-викладач Іванюк М.М.).
  • Ставінський Олександр виборов ІІІ місце у стрибках у довжину (тренер-викладач Вірченко О.А.).

Варто зазначити, що Тихонюк Владислав  увійшов до складу збірної команди Хмельницької області та здобув право виступати на чемпіонаті України з легкої атлетики у приміщенні серед юнаків та дівчат 2005-2006 р.н., який проходитиме з 4 по 6 лютого 2022 року у м.Суми.

Вітаємо та бажаємо вдалого виступу на чемпіонаті України!

Відрядження команди легкоатлетів та супроводжуючого тренера здійснювалося за рахунок Програми розвитку фізичної культури та спорту в Шепетівський міській територіальній громаді на 2022 рік.

Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради