Версія для друку
Розділ Спорт

Відбулись установчі збори шепетівської районної асоціації футболу

Автор 06 серпня 2021, 22:33

5 серпня, в Шепетівці, відбулись установчі збори Громадської спілки “Шепетівська районна асоціація футболу”. Про це повідомили на сторінці Хмельницької облансої асоціації футболу.

В результаті адміністративно-територіальної реформи, що відбулась в Україні, на Хмельниччині утворилось три райони. Згідно з цим поділом, формуються і нові футбольні організації в краї. Раніше вже відбулись установчі збори в Хмельницькому та Кам’янець-Подільському районах, от черга дійшла і до Шепетівського.

Шепетівський район (з адміністративним центром у місті Шепетівка) складається з територій: Берездівської сільської, Білогірської селищної, Ганнопільської сільської, Грицівської селищної, Ізяславської міської, Крупецької сільської, Ленковецької сільської, Михайлюцької сільської, Нетішинської міської, Плужненської сільської, Полонської міської, Понінківської селищної, Сахновецької сільської, Славутської міської, Судилківської сільської, Улашанівської сільської, Шепетівської міської Ямпільської селищної, територіальних громад, затверджених Кабінетом Міністрів України.

Участь в зборах взяли Голова Хмельницької обласної асоціації Ігор Миколайович Хіблін, його заступник – Микола Семенович Кузнецов та представники міста Шепетівки й новоутвореного Шепетівського району. 

На установчих зборах було затвердження Статут громадської спілки “Шепетівська районна асоціація футболу”, обрано Голову ГС “ШРАФ” – Дехтярука Олександра Миколайовича. Також обрано органи управління новоствореної спілки у відповідності до затвердженого Статуту.

Останнє редагування 06 серпня 2021, 22:36