Версія для друку
Розділ Спорт

Відбулися півфінальні матчі відкритого чемпіонату громади з міні-футболу

Автор 18 червня 2021, 19:01

17 червня 2021 року відбулися півфінальні матчі відкритого чемпіонату Шепетівської міської територіальної громади з міні-футболу з нагоди Дня міста. Про це повыдомило Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради.

Після групового етапу було визначено 4 кращі команди: Фортуна (Славута), Поліція, Локомотив та Цукровик, які розіграють між собою нагороди чемпіонату.

У першому півфіналі зустрічалися команди Фортуна (Славута) та Цукровик. Перший тайм закінчився з рахунком 2:1 на користь Фортуни (Славута). У Другому таймі команда Цукровик знайшла в собісили та забили 2 м’ячі у відповідь. Матч закінчився з рахунком 2:3 на користь Цукровика.

У другому півфіналі зустрічалися команди Поліція та Локомотив.  Перший тайм закінчився з рахунком 2:1 на користь Локомотива.  Другий тайм виявився найвидовищнішим, глядачі мали змогу побачити 9 забитих м’ячів. Так Поліція зуміла забити 6 голів. Локомотив оформив лише три взяття воріт. У підсумку перемогу святкувала Поліція з рахунком 7:5.

Фінал відбудеться 22.06.2021р.                      

Матч за 3-4 місце 19:00          Фортуна (Славута) — Локомотив

Матч за 1-2 місце 20:00          Цукровик — Поліція

Чемпіонат організовано управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради спільно зМГСО  Шепетівська федерація футболу.