Версія для друку
Розділ Спорт

Відбувся Кубок міста Шепетівки з волейболу

Автор 07 червня 2021, 13:39

5 червня відбувся Кубок міста Шепетівки з волейболу серед чоловічих команд з нагоди святкування Дня міста. Про це повідомило Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради.

До участі у Кубку було заявлено 4 команди:

  • «Медик» (Трофімчук І.П., Барон В.В., Дмитрик Р.О., Дукач Д.В., Пацюк О.П., Дишкант В.М.)
  • «Лісівник» ( Сасюк В.М., Заблоцький О.в., Балабей Б.В., Свірщук С.А., Печонка а., Свірщук А.С., Бетлій О.В.)
  • «Шанхайські кажани» ( Комкар В.С., Сидорчук О.Ю., Сидорчук Ю.Ю., Куций М.П., Ніколайчук О.Ю., Шуляк М.П., Люлюк Я.О.)
  • «Факел» ( Свірщук Р. ,Ларьков М., Вільгінський В., Кушнірук А., Олійник І., Веремійчук М., Яковлєв Д.)

Матчі між командами проходили до двох перемог по партіям. Після напруженої та емоційної боротьби в матчі за третє місце зійшлися команда «Медики» та команда «Факел». Лише дві партії вистачило, щоб команда «Медик» виборола перемогу у команди «Факел».

Не менш захоплюючим видався і матч за перше місце, в якому зустрілися команда «Лісівник» та команда «Шанхайські кажани». По ходу зустрічі команди йшли бал в бал. Почергово вириваючись вперед.

Перша партія закінчилася з рахунком 25:21 на користь команди «Шанхайських кажанів». Емоції зашкалювали, глядачі невтомно підтримували своїх улюбленців.

Друга партія закінчилась також з рахунком 25:19, але вже на користь «Лісівника». Початок третьої партії тримав усіх в постійній напрузі. Команди йшли нога в ногу, здавалося, що ця гра ніколи не закінчиться.. Команди вперто не бажали поступатись, м’яч надовго зависав над ігровим майданчиком, гравці не шкодували себе.

Але в кінці третьої партії лісівникам вистачило волі до перемоги та розконцентрації суперника, щоб здобути таку бажану перемогу. Партія завершилась з рахунком 15:12 на користь команди «Лісівник».

Команди було нагороджено грамотами, медалями ,кубком та грошовими винагородами від спонсорів.

За підсумками змагання було визначено:

  • кращого гравця, ним став Комкар Володимир Сергійович, капітан команди «Шанхайські кажани»;
  • найстаршого учасника – Сасюк Володимир Михайлович, капітан команди «Лісівник»;
  • наймолодшого учасника – Свірщука Артема, ліберо команди «Лісівник». Гравці у номінаціях були нагороджені грамотами, пам’ятними статуетками та грошовими винагородами від спонсорів.

Змагання організовано та проведено управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту спільно з волейбольними активістами міста, за підтримки спонсорів: ДП"Шепетівський лісгосп ", Ресторація"Колиба" (ФОП М. Ларьков), Профспілка Шепетівської КНП багатопрофільної лікарні.

Відео