Версія для друку
Розділ Спорт

Шепетівчанин Колесник Сергій виборов золото на Чемпіонаті України з важкої атлетики

Автор 17 травня 2021, 09:15

З 11 по 16 травня у місті Дніпро проходив чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 17 років.  До участі у чемпіонаті заявлено 220 найсильніших важкоатлетів з усіх куточків України.

До складу збірної команди Хмельницької області увійшли Денисенко Катерина та Колесник Сергій вихованці Шепетівської ДЮСШ під керівництвом тренера-викладача Медведя Володимира Івановича.

За підсумками третього змагального дня Колесник Сергій, вагова категорія 67 кг., здобув золоту нагороду, сума двоборства 264 кг. (ривок 119 кг., поштовх 145 кг.)

Денисенко Катерина та Колесник Сергій готуються до виступу на чемпіонаті України серед чоловіків та жінок, який проходитиме з 7 по 12 червня 2021 року у місті Хмельницький.

Відрядження супроводжуючого тренера здійснювалося за рахунок «Програми розвитку фізичної культури та спорту в Шепетівський міській територіальній громаді на 2021 рік».

Вітаємо тренера-викладача та його вихованця з перемогою та бажаємо здобути право захищати честь України на чемпіонаті Європи.

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради