Версія для друку
Розділ Спорт

Шепетівчани посіли призові місця на чемпіонаті Хмельницької області з важкої атлетики серед юнаків та дівчат

Автор 04 березня 2019, 14:47

22 і 23 лютого 2019 року у місті Чемерівці відбувся чемпіонат Хмельницької області з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 20 років. У чемпіонаті взяли участь близько 100 спортсменів з різних куточків Хмельницької області.

Честь Шепетівщини захищали 7 спортсменів відділення важкої атлетики Шепетівської дитячо-юнацької спортивної школи під керівництвом тренера-викладача Медведя Володимира Івановича.

Слід зазначити, що право підняття державного прапору України на урочистій церемонії відкриття Чемпіонату було надано шепетівським важкоатлетам Колеснику Сергію та Денисенко Катерині.

Так, у нелегкій боротьбі Денисенко Катерина, кандидат в майстри спорту, виборола золоту нагороду піднявши у сумі 122 кг. (ривок 54 кг., поштовх 68 кг.);

Колесник Сергій, кандидат в майстри спорту, став чемпіоном Хмельницької  області піднявши у сумі 171 кг. (ривок 76 кг., поштовх 95 кг.);

Чешихіна Іванна посіла перше місце піднявши у сумі 98 кг. (ривок 45 кг., поштовх 53 кг.);

Чешихіна Анастасія та Щекальов Олег стали срібними призерами;

Селедуєва Світлана виборола бронзову нагороду;

Зелінський Андрій посів 4 місце.

Відрядження команди важкоатлетів та супроводжуючого тренера-викладача здійснювалося за рахунок управління у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради відповідно до Програми розвитку фізичної культури і спорту в м. Шепетівка.

За матеріалами Відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради