Версія для друку
Розділ Спорт

З нагоди Міжнародного дня людей похилого віку ветерани змагалися у турнірі з шахів

Автор Олександр Мельник 02 жовтня 2018, 10:45

1 жовтня в міському шаховому клубі «Дебют» пройшов традиційний турнір з шахів серед ветеранів в рамках заходів «Спорт для всіх – радість життя», присвячений Міжнародному дню людей похилого віку.

За звання найкращого гравця у швидкі шахи серед ветеранів у 2018 році вирішили поборотися вісім шахістів. Турнір проводився за коловою системою з контролем часу 10 хвилин з додаванням 10 секунд на хід кожному учаснику до кінця партії. Як завжди боротьба за шаховими дошками була безкомпромісною: зафіксовано тільки одну нічию з 28 зіграних партій.

В підсумку, дві вищі сходинки п’єдесталу посіли гості з міста Славути, два брати: Гіжицький Сергій та Гіжицький Василь. Гіжицький Сергій з 6 очками з 7 можливих став переможцем турніру. Друге місце, відповідно, посів Гіжицький Василь (5 очок). Третім призером став найстарший учасник наших змагань Губін Олександр (4½ очки), який, до речі, і завдав ту єдину поразку переможцю турніру.

Призери змагань нагороджені грамотами та медалями Шепетівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Переможець також виборов кубок ШМЦФЗН «Спорт для всіх».

Змагання організовано та проведено ШМЦФЗН «Спорт для всіх» за підтримки федерації шахів міста Шепетівки та управління у справах сім’ї, молоді та спорту.