Версія для друку
Розділ Спорт

Паралімпійська чемпіонка та світовий чемпіон тренувалась у шепетівському басейні

Автор 07 липня 2022, 14:31

Вчора приємною несподіванкою стало завершення робочого дня для начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Наталії Стасюк та її колег. До них завітали нові друзі, спортсмени-паралімпійці: Катерина та Ярослав Денисенко. Про це повідомила чиновниця у себе на сторінці.

Ярослав - український плавець, Майстер спорту України міжнародного класу, Чемпіон та багаторазовий срібний призер чемпіонату світу 2013 року. Дворазовий срібний призер чемпіонату Європи 2014 року. Багаторазовий срібний та бронзовий призер чемпіонату світу 2015 року, срібний призер чемпіонату Європи 2016 року.

Катерина - українська паралімпійська плавчиня. Вона представляла Україну на літніх Паралімпійських іграх 2020 року. А раніше, на літніх паралімпійських іграх 2016 у Ріо-де-Жанейро здобула золото.

Після повномасштабного вторгнення рф, родина тимчасово переїхала з Києва до Шепетіського району. А потім стали частими відвідувачами нашого басейну, адже Катерині необхідно були тренування та підготовка до участі у чемпіонаті світу з параплавання, хоча участь нашої команди на той час була під питанням.

Збірна України з параплавання взяла участь у змаганнях на чемпіонаті світу, який пройшов у португальській Мадейрі, і українці здобули 36 медалей. А наша Катруся стала срібною та бронзовою призеркою чемпіонату світу.

Ми щиро радіємо перемозі спортсменки, пишаємося, що наш український стяг було піднято неодноразово на чемпіонаті світу з параплавання, і два рази завдяки зусиллям Катерини. Знаю, що попереду у нас багато спортивних перемог і найважливіша Перемога над ненависним ворогом. Дякуємо нашим спортсменам і слава ЗСУ!!!