Розділ Події

Як кремлівські пропагандисти нашого земляка хоронили

Автор 04 вересня 2014, 09:21

Днями мережею, на антиукраїнських та сепаратистських ресурсах, почались ширитись повідомлення про 76 загиблих українців. Був приведений список військовослужбоців та навіть фото їх документів, які ніби забрали вже у мертвих вояків. В списку був і наш земляк з Шепетівки, Савицький Борис Борисович.

Список убитых украинских военнослужащих, по найденым на поле боя документам (Южный котёл)... может какая мать/жена/сестра увидят своего...


Ось такими словами підкріплювався список у багатьох репостах та поширеннях данного списку.

Ми вирішили перевірити дану інформацію і вийшли безпосередньо на шепетівського військовослужбовця, який повідомив, що з ним все гаразд і пояснив як його документи опинилися у сепаратистів.

Паспорт і посвідчення водія були втрачені в зоні бойових дій!!! В донецькій обл. В селі Степанівка!! Документи знаходилися в Бтрі а я з групою був на виконнані завдання приблизно о десятій вечора начався тяжолий бій між сепарами і нами!!! Так як сили сеператистів перевищували в десять разів більше чим нас нам прийшлося виходити з місця бою а документи залишилися в бтрі!!!

Ось таким чином, як ви бачите, кремлівська пропаганда намагається залякати українців, щоб нові добровольці не їхали на схід країни, брати участь у неоголошеній війні з росіянами та проросійськими найманцями. 

Останнє редагування 15 липня 2022, 11:57
0
репостів
0
репостів