Субота, 09 липня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Музей пропаганди поповнився експонатами новітніх захисників нашої країни. Особисті речі Артема Слісарчука, який героїчно загинув 24 березня 2022 року під час виконання бойового завдання на Харківщині, передала його мама.

У Шепетівці перед судом постане рецидивіст за вчинення чергової крадіжки з будинку. Днями слідчі Шепетівського РУП за процесуального керівництва прокуратури оголосили йому підозру за ч.4 ст.185 КК України (Крадіжка, вчинена повторно, в умовах воєнного стану, поєднана з проникненням у житло).

Підполковник Андрій Круглов командує окремим зенітним ракетним дивізіоном зенітних ракетних комплексів «Бук-М1», який здатен вражати цілі на висотах від 15 метрів до понад двох десятків кілометрів та на відстані більше ніж 30 кілометрів. Комплекси мобільні — спроможні виконати стрімкий марш на сотні кілометрів. Дивізіон — потужний підрозділ з багатьма бойовими машинами.

Розпочалася сто тридцять шоста доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 9 липня.

0
репостів
0
репостів