Вівторок, 05 липня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні під час повітряної тривоги, близько 19.45, рашисти випустили 4 ракети по території нашої області. Одну ракету збили наші сили ППО, уламки впали на території Шепетівського району. Про це повідомив начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

Остання повітряна тривога на Хмельниччині, на жаль, не минула для області без вибухів. Станом на 20.30 інформацію про 3 прильоти ракет в Хмельницькому районі підтвердив начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

У Грицеві стартував Всеукраїнський проект психологічної підтримки «Поруч»
Розділ Спорт

4 червня 2022 року у Грицівській територіальній громаді стартував Всеукраїнський проєкт психологічної підтримки «Поруч». Відновлення через спорт - новий напрямок спільного проєкту МОН і ЮНІСЕФ, який має на меті забезпечити психосоціальну допомогу дітям, молоді та сім'ям, які постраждали від війни. В Шепетівці він діє вже більше місяця.

У Шепетівці злодій "зі стажем" постане перед судом за крадіжку спиртного з супермаркету. Слідчі Шепетівського РУП за процесуального керівництва прокуратури оголосили підозру зловмиснику за ч.4 ст.185 КК України ( Крадіжка, вчинена повторно в умовах воєнного стану).

Особи призовного віку, військовозобов’язані та резервісти можуть виїжджати за межі місця проживання лише з дозволу військкомату. Про це у своєму роз'ясненні повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

У Ленковецькій громаді ініціативна група хоче побудувати в селі Брикуля поселення з екологічних матеріалів для внутрішньо-переміщених осіб та ветеранів війни, що у свою чергу створить нові робочі місця. З метою детального вивчення такої пропозиції, знайомства з ініціаторами ідеї, визначення шляхів її реалізації та своєї ролі у цьому процесі, на Шепетівщині за дорученням голови обласної ради побували заступник керуючого справами виконавчого апарату обласної ради Юрій Марущин та директорка Агенції регіонального розвитку Хмельницької області Катерина Савчук.

Розпочалася сто тридцять друга доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 5 липня.

0
репостів
0
репостів