Понеділок, 18 липня 2022 — Сайт міста Шепетівка
Спрощено звільнення працівників та скасовано обов’язок платити зарплату мобілізованим
Розділ Бізнес

Президент Володимир Зеленський підписав закон, який скасовує обов’язок роботодавців виплачувати середню заробітну плату на час призову в особливий період працівникам, призваними на службу під час мобілізації. Відповідний законопроєкт №7251 повернуто з підписом президента 15 липня, свідчать дані на сайті Верховної Ради.

Прокурори Кременецької окружної прокуратури домоглись реальної міри покарання в суді для фізичної особи - підприємця, який шахрайським способом заволодів майном ДП «Шумський торфозавод» ДП «Поділляторф» на понад 800 тис грн (ч. 4 ст. 190 КК України).

16 липня у селі Радошівка, що на Ізяславщині під час санкціонованого обшуку на присадибній ділянці місцевого жителя правоохоронці виявили посів рослин, ззовні схожих на коноплі. Власник дбайливо доглядав за рослинами, заввишки вони були більше 1 метра.

Вихованці Шепетівської КДЮСШ змагались у вільній боротьбі
Розділ Спорт

У рамках спортивно-розважального заходу для дітей «День літніх спортивних розваг» 17 липня відбулися змагання з відділення вільної боротьби серед вихованців навчальних груп Шепетівської КДЮСШ. У змаганнях взяли участь 32 учасники.

Днями стало відомо, що у війні проти росії загинули захисники з Шепетівського району - Олександр Анатолійович Мельник з Радошівки Ізяславської територіальної громади та Сергій Юрійович Сищук зі Славути. Останньому було всього 19 років.

Розпочалася сто сорок п’ята доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 18 липня.

0
репостів
0
репостів