Понеділок, 09 травня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Кожну 2-у неділю травня в Україні відзначається День матері, який в уяві кожного, дорослого і малого - це тепло материнських рук, духмяний мамин пиріг, відчуття захисту, і комфорту. Цьогоріч цей день - інший, адже він припав на воєнний, важкий для нас час. І саме тому очевиднішою стає висока роль матері в житті людини, у вихованні дитини та її становленні.

Подія відбулась 5 травня у селі Судилків. Потерпіла залишила без нагляду свій двоколісний транспортний засіб біля аптеки. Місцевий житель скористався цим та незаконно заволодів велосипедом. Втім дільничний швидко розшукав викрадене майно, а зловмиснику за скоєне загрожує до 8 років позбавлення волі.

Шепетівська ТГ отримає більше 1 млн грн від акцизу з тютюну
Розділ Бізнес

3 травня рішенням Уряду затверджено механізм розподілу між бюджетами місцевого самоврядування акцизного податку з роздрібного продажу тютюнових виробів. Постанова КМУ від 03 травня 2022 р. № 515 «Деякі питання зарахування акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі тютюнових виробів, тютюну та промислових замінників тютюну, рідин, що використовуються в електронних сигаретах».4 травня оприлюднено текст відповідної постанови Кабінету Міністрів України.

У Шепетівському районі прощалися із захисником України
Розділ Події

Сьогодні у Понінці Шепетівського району попрощалися із захисником України – Полюшкевичем Русланом Миколайовичем. Про це повдіомили у Шепетівській районній військовій адміністрації.

Днями у Шепетівському професійному ліцеї було проведено день відкритих дверей для учнів, випускників 9 та 11 класів, які у майбутньому хотять оволодіти робітничою спеціальністю слюсаря-ремонтника, електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування. Про це повідомили на сайті освітнього закладу.

Розпочалась сімдесят пʼята доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Ворог продовжує ведення повномасштабної збройної агресії проти України.

0
репостів
0
репостів