Вівторок, 17 травня 2022 — Сайт міста Шепетівка
Уряд призупиняє регулювання цін на бензин і дизель. Яка буде вартість?
Розділ Бізнес

Уряд України вирішив призупинити регулювання цін на бензин та дизель за результатами засідання оперативного штабу 17 травня. Про це в етері загальнонаціонального телемарафону заявила перша віцепрем’єрка Юлія Свириденко.

На  Шепетівщині слідчі встановлюють обставини ДТП із двома загиблими. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 16 травня, близько 11.00 години на трасі «Рівне — Старокостянтинів» поблизу м. Славута.

Шепетівчанин став чемпіоном Європи з Комбат Дзю-Дзюцу серед юніорів
Розділ Спорт

13-16 травня в курортному містечку Мальграт де Мар (Іспанія) пройшов чемпіонат Європи з Комбат Дзю-Дзюцу (бойове джиу-джитсу) серед дорослих, юніорів, юнаків та ветеранів у розділах клоз- контакт (боротьба) та фулл-контакт. В чемпіонаті Європи взяли участь спортсмени з 15 країн.

Прем’єр-міністр провів нараду з представниками АЗС
Розділ Бізнес

Під головуванням Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля 17 травня відбулася онлайн-зустріч із представниками паливного бізнесу щодо забезпечення внутрішнього ринку пальним. Участь в обговоренні питання також взяли Перший віце-прем’єр-міністр — Міністр економіки Юлія Свириденко, Міністр інфраструктури Олександр Кубраков, Міністр енергетики Герман Галущенко, заступник керівника Офісу Президента Ростислав Шурма, голова правління НАК «Нафтогаз України» Юрій Вітренко, керівництво Державної прикордонної та Державної митної служб України.

Вже майже два місяці як військовим, котрі захищають Україну від російських загарбників, надходять м’ясні закрутки, згущене молоко, вироблені жителями сіл Вербівці, Сульжин, Вишневе, Чотирбоки та Ленківці.

Шепетівчани здобули перемогу у товаристському матчі з футболу
Розділ Спорт

15 травня, у Шепетівці, на стадіоні «Локомотив» відбулась товариська зустріч з футболу між командами ФК «Ізяслав» та ФК «Шепетівка» з метою підготовки до чемпіонату Хмельницької області.

Розпочалась вісімдесят третя доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Противник не припиняє ведення наступальних дій у Східній операційній зоні. Основні зусилля ворог зосередив на Донецькому напрямку.

0
репостів
0
репостів