Вівторок, 05 квітня 2022 — Сайт міста Шепетівка
Представники бізнесу Хмельниччини обговорили діяльність в умовах воєнного стану
Розділ Бізнес

Сьогодні у Хмельницькому відбулось засідання «круглого столу» за участю представників бізнесу. Основною метою зібрання стало обговорення питань пов’язаних зі зміною законодавства в податковій сфері та сплатою податків в умовах воєнного стану.

Сьогодні, 5 квітня у Шепетівському районному управлінні поліції для працівників різних служб підрозділу пройшли заняття з інструктором-парамедиком з домедичної підготовки. Про це повідомили на сторінці управління.

Сьогодні, 5 квітня 2022 року від отриманих поранень померла випускниця Шепетівського НВК №1 Тимошенко Ольга Юріївна. Про це повідомила директор школи Валентина Гарбарець. 

Переміщене підприємство показало хід відновлення своєї роботи у Шепетівці
Розділ Бізнес

Заступник міського голови Віталій Янушевський, секретар Шепетівської міської ради Роман Вознюк, начальник Управління економіки, підприємництва та підтримки інвестицій Олександр Гринь та керівник Шепетівського ремонтно-експлуатаційного підприємства Юрій Шайнога відвідали потужності підприємства ТОВ «ТПК« ВСВ-ГРУП» переміщеного з Києва, яке розгортає свою діяльність у Шепетівці.

У Шепетівці правоохоронці розслідують черговий факт шахрайства. Аферист видурив у вимушеного переселенця тисячу гривень за "оренду" житла.

Незабаром у Шепетівській територіальні громаді буде оголошено про завершення опалювального сезону 2021-2022 років. Після цього буде продовжено роботу Управління житлово-комунального господарства та Шепетівського підприємства теплових мереж у напрямку ліквідації "розбалансу" системи теплопостачання міста.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 4 квітня, близько 13:30 години по вулиці Героїв Небесної Сотні в м. Шепетівка. 30-річна місцева жителька на автомобілі «Audi Q7» виїхала на смугу зустрічного руху та спричинила зіткнення з трьома автівками, після чого в’їхала в стіну магазина.

Розпочалася сорок перша доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 5 квітня.

0
репостів
0
репостів