Понеділок, 04 квітня 2022 — Сайт міста Шепетівка

В області створена міжвідомча координаційна група із забезпечення стабільної цінової ситуації в Хмельницькій області. Про це у відеозверненні повідомив начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

Завтра у Шепетівці відбудеться розважально-культурний івент «Діти-дітям»
Розділ Культура

Діти - дітям: під таким гаслом в Шепетівці відбудеться розважально-культурний івент для наших наймолодших співвітчизників, які вимушено змінили місце проживання. Захід покликаний допомогти дітям із сімей, що втекли від війни, відчути себе в безпеці, адаптуватись у нових умовах, знайти друзів, відволіктися від стресових ситуацій.

Поліцейські офіцери громади відвідали сім’ю переселенців з Ірпеня, які оселились в одному із сіл на Хмельниччині. Молодший син цієї сім’ї Леон своїм виконанням Гімну Січових Стрільців «Ой, у лузі червона калина» зворушив серця всіх українців і подарував мільйонам дорослих віру в перемогу.

Чимало шкоди в самісінькому центрі Шепетівки накоїла сьогодні водійка чорного автомобіля Audi Q7. Внаслідок ДТП, яке вона спричинила, було пошкоджено кілька автомобілів та тяжко травмований пішохід.

Впродовж останніх вихідних на Шепетівщині поліцейські виявили шістьох водіїв напідпитку. Транспортні засоби порушників вилучили. Про це повідомило Шепетівське районне управління поліціїполіції.

2 релігійні громади колишнього Московського патріархату з Шепетівського району Хмельницької області перейшли у Православну церкву України. Про це у відеозверненні повідомив начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

Український науково-дослідний криголам «Ноосфера» дістався Антарктики й уже стоїть поблизу о. Галіндез, де розташована українська станція «Академік Вернадський». На його борту до південного полюсу Землі добрався і наш шепетівчанин Максим Білуос.

Розпочалася сорокова доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 4 квітня.

0
репостів
0
репостів