П'ятниця, 22 квітня 2022 — Сайт міста Шепетівка

До мене часто звертаються по інформацію щодо допомоги у вигляді різних виплат, які зараз здійснюються нашим громадянам в Україні. Спостерігаю по телебаченню: про це запитують в народних депутатів та експертів. Вирішила систематизувати і надати ці дані для всіх. Отже, на яку підтримку у зв’язку з воєнним станом варто розраховувати?

15 тонн підтримки та допомоги передала шепетівська громада для цивільного населення міста Харків. Про це повідомив міський голова Віталій Бузиль.

92 роки тому на теренах північної частини Хмельниччини відбулися масові селянські виступи проти колективізації. Згодом ці виступи переросли у антирадянські повстання. Фактично з нашого регіону вони поширилися на всю радянську Україну і тривали аж до осені 1932 р. Лише з початком голоду 1932-1933 рр. ці повстання згасають. Сьогодні деякі історики називають ці заворушення селянським «майданом». Про причини, хід подій та наслідки антиколгоспних виступів на Шепетівщині мова піде далі.

Розпочалася п’ятдесят восьма доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Російська федерація продовжує повномасштабну збройну агресію проти нашої Держави та завдає ракетно-бомбових ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури.

0
репостів
0
репостів